Tjenester

Ikon tekstbryter

Book et møte med oss i dag

Kvalitet

Pålitelighet

Solid

Bilde av fasaden til Trudvang barnehage

Næringsbygg

NT Entreprenør  utfører alle typer næringsbygg, gjerne i totalentreprisekontrakter der vi er involvert i alle faser fra start til ferdigstillelse. Vi har erfaring både fra offentlige bygg, og bygg for privat næringsliv. Vi har kompetanse og erfaring fra de fleste typer nærings bygg, fra kompliserte produksjonslokaler og kontorbygg, til butikker og lagerbygg.

Bolig

NT Entreprenør har gjennom 30 år oppført over 1000 boenheter i Tromsø og omegn. NT Entreprenør har erfaring i alt fra enkeltstående prosjekter til utvikling og oppføring av store boligfelt. Boligprosjektene har både vært gjennomført i egen regi, og i samarbeid med andre boligutviklere.

Renovering

Vedlikehold og oppgradering av bygningsmasse.
NT entreprenør renoverer bolig, offentlige- og næringsbygg.
Både private og profesjonelle aktører kan ta kontakt med oss med beskrivelse av hva som skal gjøres, slik at vi kan levere tilbud på renovering av ditt bygg.

Offentlige bygg

NT Entreprenør har lang erfaring med å oppføre bygg som skal ivareta offentlige oppgaver på en god måte. Vi har gjennom 30 år bygd mange skoler, barnehager, omsorgsboliger, intitusjonsbygg og kommunale boliger.