Personvernerklæring og informasjonskapsler

Innledning

Hos NT Entreprenør AS, tilgjengelig fra ntentreprenor.no, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder informasjon om hva som er samlet inn og registrert av oss, og hvordan vi bruker det.

 

Kontakt
Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på bjorn.are@ntentreprenor.no.

 

Når samler vi inn personopplysninger?

  • Du har tatt kontakt med oss på telefon eller e-post
  • Du har bedt om innsyn etter offentlighetsloven
  • Du besøker på nettside ntentreprenor.no

 

Tredjeparts personvernregler

Tredjeparts annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

 

Merk at vi ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

 

Våre personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

 

Beskyttelse av barn

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet. Vi samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

 

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

 

Besøk på vårt nettsted

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. Slike filer lagres i din nettleser når du besøker vår nettside. De kan ikke identifisere deg som person.

 

Hvordan og hvorfor nettsiden bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere optimalt. Informasjonskapsler hjelper oss med å få en oversikt over besøket ditt på nettsiden, slik at vi kontinuerlig kan optimalisere og tilpasse nettsiden til dine behov og interesser. For eksempel husker informasjonskapsler hva du kan ha lagt til i en handlekurv, hvis du tidligere har besøkt siden, hvis du er logget inn og hvilke språk og valuta du vil ha vist.

 

Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette annonsene våre mot deg på andre nettsider (retargeting/remarkering). På et veldig generelt nivå brukes informasjonskapsler som en del av tjenestene våre for å vise innhold som er mest mulig relevant for deg.

 

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Hvor lenge informasjonskapsler lagres på enheten din varierer. Tiden da de er planlagt å utløpe, beregnes fra den siste datoen du besøkte nettsiden. Når informasjonskapsler utløper, slettes de automatisk. Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra din nettleser.

 

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapslene dine

Du kan avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ved å endre nettleserinnstillingene. Hvor disse innstillingene finnes, avhenger hvilken nettleser du benytter. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at det vil være noen funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de er avhengige av at nettsiden kan huske valgene du har gjort.

 

Vi anbefaler at du gjør et googlesøk, for eksempel «Slette informasjonskapsler Google Chrome» for å finne veiledning på hvordan du sletter informasjonskapsler i din nettleser.

 

Analyse

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet.

Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Informasjonskapsel fra Google Analytics opprettes så snart du besøker nettsiden vår. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre.

 

 

Remarketing/retargeting ads

Vi ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring og annonsering mot vår målgruppe. Derfor samler vi inn anonym informasjon ved hjelp av informasjonskapsler som brukes på Facebook og Instagram Ads og Google Ads. Dette kalles remarketing og brukes for å tilpasse annonser til brukernes interesser og tidligere besøk på nettsider. Hvis du ikke ønsker at annonsenettverkene viser deg relevante annonser, kan du slå av informasjonskapsler i din nettleser eller endre preferansene dine på kanalen.

 

 

Dine rettigheter

Innsyn i egne opplysninger
Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

 

Korrigering av personopplysninger
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

 

Sletting av personopplysninger
I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.

 

Begrensning av behandling av personopplysninger
I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.

 

Protestere mot en behandling av personopplysninger
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

Dataportabilitet
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

 

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra til oss dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

 

 

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål i forbindelse med denne informasjonen og / eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss på bjorn.are@ntentreprenor.no.